Weekly News

Printer­løsninger til alle behov

HSA Systems leverer blækprinterløsninger til både simple og avancerede opgaver i forpakningsindustrien, og på HI-Messen vil virksomheden med syv maskiner demonstrere spændvidden i sortimentet.

– De repræsenterer det meget fint. Fra en simpel løsning, hvor man skriver korte informationer i form af eksempelvis dato og Lot-nummer, til det, vi kalder en ”pharmaløsning”, hvor man skriver todimensionelle barkoder plus tekst, verificerer det med kamera og uploader det til skyen, så det er fuldt traceable, fortæller Henrik Bjerg Lauridsen, salgsingeniør i HSA Systems.

På messen, hvor HSA Systems er at finde ved stand nummer L9166, ser virksomheden frem til at drøfte de enkelte kunders konkrete behov med fokus på ”the total cost of ownership”.

– Ved hvert display, vi har, kan vi tage snakken med kunden om, hvad der gør sig gældende. Hvad koster det? Hvad kan kunden forvente? tilføjer Henrik Bjerg Lauridsen.

Foruden demonstrationer og snak om behov og specifikationer afholder HSA Systems en lodtrækning om fine præmier. Lodsedlerne vil, naturligvis, blive printet på HSA Systems’ printere. 

Del

Journalist

Tobias Petersen

Andre artikler