Weekly News

Leverandørpartner og rådgiver

For fødevarevirksomheder er værdien i hele forsyningskæden af ingredienser og emballage afgørende. 

Procudan i Kolding har succes med at tilbyde netop denne kombination af produkter og dermed værdi som den eneste virksomhed i Skandinavien.

– Vi er både leverandører af emballage og ingredienser, og vi hjælper med bl.a. smart logistik, online QA-dokumentation, risikostyring og produktudvikling: hvordan vores kunder kan forbedre produkter og skabe nye. Vi har stærke fødevarekompetencer, og vi ser os selv mere som partnere og rådgivere for vores kunder end bare leverandør, fortæller Markedsdirektør Morten Andreasen.

Ifølge ham er Procudans viden og netværk af internationale producenter deres egentlige styrke, og det, der tilfører værdi til kundernes forsyningskæde.

– Vi ser, at vores kunder oplever konkret effekt og værdi i forsyningskæden, når vi som partner både leverer kombinationen af ingredienser og emballage samt de tilhørende services som eksempelvis logistik. I en række tilfælde overtager vi ansvaret for flere led i kæden, og på den måde både tilfører og frigør vi ressourcer hos kunden, afslutter han.

Del

Journalist

Frank Motzkus

Andre artikler