Weekly News

CAD til el-branchen

Danske PCSCHEMATIC har tidligere på året fejret 25 års jubilæum med deres CAD-program. Ove Larsen, der er medejer af virksomheden samt Sales & Software Development Director, fortæller om fordelene ved programmet.

Hvorfor skal virksomheder arbejde med automation?

– For at sikre effektivitet både når man designer en produktion, men også når det kommer til vedligehold, så man kan undgå dyre driftsstop, uanset hvad man producerer.

Hvad kan CAD-programmet?

– Programmet sikrer, at man får designet produktionen rigtigt, og at alle tekniske informationer er ”tegnet” ind i programmet fra begyndelsen. På den måde kan man hurtigt via softwaren lokalisere informationerne i vedligeholdelsesfasen og løse problemerne. Vi har kunder, som oplever, at processer, de før brugte flere dage på at løse manuelt, nu tager under en time.

Hvad gør I for at møde kundernes behov?

– Hvert år holder vi seks brugermøder, så vi hele tiden kan følge op, have dialogen med kunderne, høre om udfordringerne, lære af hinanden og selvfølgelig udvikle programmet, så vi leverer den løsning, som matcher den moderne produktion og de udfordringer, der er derude.

Del

Journalist

Pia Bundgaard Hansen

Andre artikler